Selecteer een pagina

KLEIN LOGISTICS

Klein. met grote ambities!

OVER
KLEIN

Eind 2019 ontdekte Ruud Klein dat hij zijn eigen weg niet vond in de standaard routeplanner die hem naar zijn werk bracht. Geboren en getogen in Venlo – de logistieke hotspot van Nederland – de jarenlange ervaring als transportplanner bij transportondernemingen en de drang naar onafhankelijk zijn van een werkgever, zorgden voor een bijna logische keuze; een eigen transportbedrijf.

Het begin van Klein Logistics in maart 2020.

Klein Logistics is anders. Niet alleen in woorden maar vooral ook in daden. Het ervaren zakelijk inzicht van de transportmarkt en de instelling om iets te doen aan de onpersoonlijkheid van de transportdienstverlening, bepalen het fundament onder de jonge onderneming.

Daarbij hoort de verregaande verantwoordelijkheid die we nemen voor het gedrag van onze chauffeurs. Niet dat dat nodig is, want onze chauffeurs zijn allemaal afkomstig uit het persoonlijke netwerk van Ruud Klein. Het succes van de onderneming wordt voornamelijk bepaald door hun verantwoordelijkheidsgevoel en hun motivatie om het beter te doen dan alle anderen. We belonen ze strikt volgens de BGV cao. En we durven te stellen dat we niet met personeel werken maar met vrienden die gezamenlijk een doel nastreven; een succesvolle onderneming bouwen op basis van kwaliteit en correct handelen.

PAKKETJES BEZORGD

KILOMETERS PER JAAR

KLANTEN

Vragen?

Neem contact met ons op.

Telefoon

Adres

Greyenstraat 5,
5928 PM, Venlo